Werkwijze

alle pups zijn hier geboren en worden rechtstreeks aan de definitieve baasjes gereserveerd/ verkocht, handelaars zijn niet gewenst.
alle pups krijgen minstens 3 vaccins, worden iedere twee weken ontwormd hebben uiteraard een europees pasport en een chip. De ouders zijn altijd aanwezig . er wordt garantie gegeven geen inteelt, geen overkweek, raszuiver en wettelijke garanties,Een pup in huis halen is innemend voor gezin en pupke en daarvoor vragen we de pup te komen opzoeken zodat dit hondje zijn nieuwe baasjes kan leren vertrouwen vooraleer de grote stap aankomt om mee te gaan naar huis.

Zo wordt ook de ernst van de nieuwe baasjes erkent en een band gebouwd met vooral de pup maar ook met mij , die uiteindelijk ook enige zekerheid krijgt dat de pup een mooie en warme toekomst tegemoet gaat. mensen die dit als belachelijk beschouwen kunnen zich de moeite besparen en ergens anders een pupje halen.


Omdat dit (gelukkig zelden) soms tot vervelende situaties leid vind ik me genoodzaakt dit toch te vermelden.
Pas op , we kunnen de stress bij het naar huis gaan niet op 0 brengen maar wel aanzienlijk verkleinen,Uiteindelijk heb je nog de rit met de wagen, de andere omgeving, weg van broertjes zusjes mama enzo die toch ingrijpend zijn voor zo'n hondje, gelukkig vertrouwd hij of zij dan reeds haar baasjes zodat ze daar als het nodig mocht zijn wat troost bij kan vinden.